​NYheter​

NANOLINK ETABLERAR SIG I SVERIGE!

​Oktober 2018

Nanolink har nu också  etablerat sig på den svenska marknaden med huvudkontor i Göteborg. Det svenska bolaget kommer att sköta den svenska marknaden med försäljning, support och administration.

Vi ser fram emot att erbjuda NanoLinks enkla och effektiva lösning för spårning av verktyg, maskiner och andra utrustningar till den svenska marknaden.

NANOLINK ETABLERER SEG I NORGE!

Mars 2018
​Nanolink har hjulpet bedrifter i Danmark med sporing av verktøy og utstyr siden 2014, hvor systemet benyttes daglig av virksomheter spredt over hele landet. ​I mars 2018 ble Nanolink også etablert i Norge, med hovedkontor i Trondheim. Nanolink Norge vil sørge for administrasjon, markedsføring, salg og support av Nanolink i det norske markedet.

​​


TIDLIGERE ​NYHETER FRA NANOLINK DANMARK

​Ny app versJon 3.32

Den nye Nanolink appen er nå tilgjengelig i Google Play og AppStore. Av nyheter kan nevnes:

 • Søk utstyr: Det finnes nå en ny generell søkefunksjon, som søker i alt man har registrert, uansett om det er merket med en Nanolink brikke eller ikke.
 • Søk på kart: Appen viser nå en oppdeling av siste bruker som var i kontakt med utstyret, og sist registrerte GPS posisjon. Dvs. at du nå vil kunne se separat info om hvem som sist har vært i nærheten av det aktuelle utstyret, og utstyrets siste gyldige GPS-posisjon.
 • Scan innenfor rekkevidde: Denne søkefunktion er oppdelt i 2 funksjoner, slik at brukeren har mulighet til å søke etter utstyr som er i nærheten med scanfunksjonen. og deretter kan lagre søkeresultatet som sjekklister - som f.eks. kan brukes til å sjekke om alt utstyret befinner seg i en container eller liknende.
 • Bildevisning: I bildevisning kan man visuelt søke etter alt registrert utstyr, uavhengig av om det er påsatt en Nanolink brikke eller ikke.
 • Om: Formålet er at brukeren kan se hvilken appversjon som er installert på telefonen..
 • Strøm: Bakgrunnsprosessen er optimalisert, for å redusere strømforbruket.

​​

TS EL- & ENERGIMESSE 2016

01.09.2016
​Torsdag og fredag i uke 35 er Nanolink på TS El-& Energimesse i Korsør. Vi ser veldig frem til to spennende dager. 

Se mer om messen på TS-gruppens hjemmeside:  http://www.ts-gruppen.dk/Om-os/Om-TS-gruppen/TS-El--og-energimesse 

OpPdatering aV Nanolink​

04.07.2016
​Vi har en større oppdatering av Nanolink systemet klar fra mandag 4. juli 2016 med følgende nye funksjoner:

 • Servicemodul: Still inn serviceintervall på verktøy og utstyr som skal ettersees løpende, og få påminnelser - slik at alle lovpålagte ettersyn blir overholdt i fremtiden.
 • Brukergrupper & brukerinnlogging: Det vil nå være mulig å dele opp brukerne i forskjellige kategorier, slik at ikke alle brukerne har samme rettigheter. ​Man kan f.eks. kun gi tilgang til webløsningen til medarbeidere som kun skal ha rettighet til å søke etter utstyr, og ikke noe annet.
 • Sentral styring av innstillinger på mobilene: Administratoren vil nå kunne styre innstillingene på i fremtiden kunne styre indstillingerne på virksomhetens mobiler, slik som endring av scanningintervaller, presisjon m.m.
 • Flere enheter til samme medarbeider: Nå kan en medarbeider ha flere enheter tilkoblet Nanolink. Det vil si at dersom man ønsker å ha systemet tilgjengelig fra en telefon og et nettbrett, kan hver enkelt medarbeider gjøre det uten merkostnader.
 • Ny app version 3.0. Ny layout og ytelsesboost, flere små funksjonsforbedringer, som å klikke på kort, scanne brikker i nærheten offline. Den nye appen er å finne i hhv. Google Play og AppStore fra mandag 4. juli 2016. Når oppdateringen av appen er tilgjengelig, vil appen på din telefon be dine medarbeidere om å oppdatere til versjon 3.0.

ArtiKkel om nanolink i fagbladet electra, mai 2016​

Mai 2016
​Maiutgaven av Tekniq-fagbladet Electra hadde en artikkel om Nanolink.  Les artikkelen på side 22, 23 & 24 og les blant annet hva Søren Jensen fra Skals Installationsforretning A/S forteller om bruken. 

Gå direkte til artikkelen ved å klikke HER

​Artikkel om Nanolink i Dagens byggeri

02.06.2016
​Mediehuset FagBladsgruppen A/S har en artikkel i fagbladet Dagens Byggeri om Nanolink

Les artikkelen ved å klikke HER

Om Nanolink​ sweden AB

NanoLink Sweden AB

Org nr: 559172-0387

Adress

Flygfältsgatan 16A, 423 37 Torslanda
Hitta till oss »

Kontakta oss

​Telefon: 031-79 77 320

Email: support@nanolink.com