Fjernsupport​

Fjernsupport

Fjernsupport betyr at du gir en av våre medarbeidere midlertidig tillatelse til å overta styringen av din PC.

Fjernsupport er en effektiv måte å jobbe på. Dersom du vurderer å kjøpe Nanolink, kan vi demonstrere systemet for deg via fjernsupporten - samtidig som vi snakker sammen i telefonen. Til eksisterende brukere av Nanolink fjernstyrer vi skjermen, hjelper til med oppsett av systemet - og viser hvordan man kan bruke det mest effektivt.

FOR PC

1. Klikk på ett av ikonene over for å laste ned programmet TeamViewer, enten til Windows eller Mac.
  2. Når TeamViewer er lastet ned, klikk på kjør - for å starte. Du skal da få frem et TeamViewer-vindu.
  3. Skriv inn navnet ditt i TeamViewer, våre supportmedarbeidere vil da kunne se navnet ditt på en liste her hos oss.
  4. Ring oss på telefon 75 99 00 40, så kobler vi oss opp til din PC.
  5. Når vi kobler oss opp mot din PC, må du klikke tillat på skjermen din for at vi skal få tilgang.

FOR SMARTTELEFON

​Vi kan også fjernstyre din smarttelefon, dersom du installerer appen QuickSupport​

For Android - Google Play     |     For iPhone - App Store

Om Nanolink​

Nanolink® Norge AS

Adresse

LEN, ​Havnegata 9 [Pirsenteret] , 7010 Trondheim
​Finn oss på kart »

Kontakt osS​