Fjernsupport​

Fjernsupport

​Fjernsupport betyder, at du giver en af vores medarbejdere midlertidig tilladelse til at overtage styringen af din computer.

Det er en god idé at bruge online fjernsupport, når vi skal hjælpe dig med opsætning af Nanolink systemet, undervise i hvordan du opretter medarbejdere, kategorier og materiel.

Vejledning

Ring til 88 70 90 00 og spørg efter support

Klik på et af ikonerne ovenfor for at hente programmet TeamViewer til enten Windows eller Mac, der giver os adgang til din computer.

Når programmet "TeamViewer" er installeret på din computer, bedes du oplyse ID og kodeord som fremgår på din skærm herefter vil vores support kunne foretage rettelser og vejlede dig til hvordan du gør i fremtiden.

Om Nanolink​

Nanolink® ApS

CVR: ​29167001

Adresse

​Lundagervej 25D - DK8722 Hedensted
Find os på på et kort »

Kontakt os​

​Telefon: +45 88 70 90 00

Email: info@nanolink.com